Uddannelser > Kursusdage og workshops > Målrettet brancheleder

Målrettet brancheleder


Forløbet dykker ned i nøgleelementerne for en målrettet leder. Du vil udforske strategier for effektiv personaleledelse, optimering af driftsprocesser, forståelse af nøgletal samt procesoptimering af gæsteoplevelsen. Gennem praktiske eksempler, case studies og interaktive diskussioner bliver du klædt på til at træffe kvalificerede valg og fravalg og dermed skabe en kultur præget af kvalitet og innovation.

Uanset om du er en erfaren leder eller ønsker at tage det næste skridt i din karriere, vil dette kursus udfordre og inspirere dig til at opnå fremragende resultater som brancheleder.

Som servicebranchen udvikler sig, bliver lederrollen mere kompleks. Effektiv ledelse kræver ikke kun forståelse for gæsternes behov, men også evnen til at navigere i et konkurrencepræget marked, inspirere teams og drive vækstskabende forandringer.

På kurset lærer du metoder og teorier inden for LEAN, projektledelse, organisering og implementering. Du får overblik over indsatser, der kan skabe den ønskede forandring, og lærer at bruge målstyring til at optimere den daglige drift. Du lærer at udvælge relevante målepunkter og bruge dem aktivt til at involvere og motivere dit team.

Hvilke fordele, kan du opnå?

  • Kombinér ledelsesaspekter med procesdesign for en holistisk forståelse af effektiv styring af ressourcer og driftsprocesser i hotel- og restaurationsbranchen.

  • Lær at analysere og optimere arbejdsprocesser for øget effektivitet og kvalitet, hvilket kan føre til omkostningsbesparelser og forbedret service.

  • Identificér områder for innovation og forbedring, som kan differentiere virksomheden på markedet og styrke konkurrenceevnen.

  • Skab mere strømlinede og gæstefokuserede serviceprocesser for øget kundetilfredshed og gentagne besøg.

  • Opbyg færdigheder og viden på tværs af forskellige områder, hvilket åbner døre til avancerede ledelsesroller og karrieremuligheder i branchen.

 

Facilitator og formidler

Egill Hauch

Jeg har en MBA fra Middlesex University, en akademiuddannelse i ledelse og er faglært kok.

Min erfaring med prissætning og -strategi viser, at det desværre ofte er en overset disciplin, men udført korrekt kan bundlinjen forbedres, samtidig med at der skabes værdi for kunden.

Ud over min rolle som rådgiver underviser jeg i økonomi, procesfacilitering, service, regneark og bæredygtig produktion, hvor jeg trækker på både praktisk erfaring fra branchen og teoretisk indsigt.

 

Praktisk info

Pris
4.400 kr. ekskl. moms. pr. deltager for 2 kursusdage med opfølgende implementering.

Hvis du er medlem af Samhandel, får du 25% i rabat.

Fysisk undervisning
Vi mødes i vores hyggelige lokaler i Holte – kun 350 m. fra Holte Station.

Mulighed
Hvis minimum 10 deltagere tilmelder sig på én gang, kan kurset tilrettelægges, så det kan gennemføres som AMU-kursus med mulighed for lønrefusion – kontakt Gry Asnæs om dette: 70 73 71 13

 

Datoer

Efterår 2025

30. januar kl. 10-16

27. februar kl. 10-16

 

Hør mere

Ønsker du mere information, så kan du skrive til info@asnaes-vangstrup.dk eller ringe på 70 23 48 08.

Du kan også udfylde nedenstående formular.