Uddannelser > Specialistuddannelser > Revenue Management

Revenue Management

Økonomistyring del 2


Revenue management - på dansk: Indtægtsstyring.

I faget arbejder vi med virksomhedens marked og efterspørgsel. Vi analyserer kundesegmenters forskellige indtjeningsmulighed, og for at træffe de bedste muligheder for optimering af den samlede indtjening.

Du får præsenteret en værktøjskasse til det konkrete arbejde med indtægtsstyring, og til at udvikle og fastholde jeres strategi.

Uddannelsen i Revenue Management var af høj kvalitet. Annette formår at tage et flyvsk emne og gøre det meget konkret og brugbart. Det er tydeligt at mærke, at hun har et dybdegående kendskab til emnet, og hendes engagerende undervisningsmetode gjorde det nemt at følge med og forstå de forskellige aspekter af Revenue Management
— Torben Bager, Operations Manager for Mærsk

Tilmeld dig uddannelsen her

Dine oplysninger bruges til at registrere din officielle tilmelding på den samarbejdende skole.

Ved at udfylde nedenstående formular giver du samtykke til, at vi foretager registreringen af personoplysninger med det formål at tilmelde dig et undervisningsforløb.
Som registreret har man altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Man har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om den enkelte.
Disse rettigheder har man efter persondataloven, og henvendelser vedrørende disse rettigheder skal rettes til Asnæs & Vangstrup. Oplysningerne slettes efter endt brug.

Hør mere

Ønsker du mere information, så kan du skrive til info@asnaes-vangstrup.dk eller ringe på 70 23 48 08.

Du kan også udfylde nedenstående formular.

 

Dit udbytte

  • Du lærer de forskellige begreber, der knytter sig til revenue management

  • Du får et katalog af værktøjer, der kan inspirerer til optimering

  • Du forstår værdien af at arbejde med kundesegmentering

  • Du lærer forskellige strategier for prisfastsættelse

  • Du kan analysere dit marked og dine konkurrenter

  • Du får inspiration fra andre delbrancher til udvikling af egen praksis

 

Vil du gerne have en fuld akademiuddannelse?

Du kan tage dine akademimoduler, fordi du ønsker udvikling og viden.

Hvis du også ønsker en afsluttet akademiuddannelse, så kræver det 50 ECTS inden for en periode på seks år.

I særlige tilfælde kan der søges dispensation på skolen i overensstemmelse med gældende regler. Vi har set, hvor skolen giver dispensation i tilfælde af sygdom, ulykke, barsel eller dødsfald.

 

Gratis ekstra forløb

Som deltager på vores akademifag tilbyder vi et gratis supplerende forløb med individuel bistand til casearbejdet, opgaveskrivning og eksamenspræsentationen herunder:

  • Identificere problemstilling

  • Struktur og indhold i din opgave

  • Forberedelse af din præsentation i f.eks. PowerPoint

 

Formidler og facilitator

Annette Vangstrup

Jeg har arbejdet med kompleksiteten i at kunne fastsætte priser m.v. på konferencecentre i årevis. Derudover er jeg den i Danmark, som har bedst styr på branchens nøgletal på tværs, da jeg har arbejdet med disse, siden jeg grundlagde branchens normtal.

 

Kashan Robins, gæsteunderviser

Kashan har en bachelor i Hotel Management fra Middlesex University med start fra Akademiøkonom fra hotel- og restaurantskolen.

Kashan har været i alle afdelinger på et hotel og har været tæt kontakt med mange hoteller i sin lange karriere fra Accor hotel, Scandic og Arp-Hansen. Kashan dækker stor viden inden for hele spektret af hoteldrift og styring med speciale i Revenue Management og optimering.

 

Pris

Uddannelsen koster 10.500 kr. ekskl. moms og forplejning, inkl. et virtuelt univers med alle vores paradigmer, tekster m.v.

Husk, der er mulighed for at søge om økonomisk tilskud og refusion til din uddannelse. Hvis du vil finde ud af, om du er berettiget, kan du blot scrolle lidt længere ned på siden og læse mere under bjælken: Økonomisk tilskud. Her kan du finde alle de oplysninger, du har brug for.

 

Praktisk info

Vælg selv om du vil deltage fysisk eller virtuelt
Vores undervisning kan gennemføres enten ved at være fysisk til stede hos os i Holte eller i hyggelige omgivelser derhjemme. Vi har investeret i skærme, mikrofoner, kameraer mv., som sikrer en optimal læringsoplevelse, uanset om du deltager fysisk eller virtuelt. Dette kaldes på fagsproget synkron hybrid. Vi har altid haft fokus på, at den virtuelle undervisningsoplevelse skal have samme kvalitet som den fysiske. Med de nye investeringer har vi mulighed for at skabe et rum for gode samtaler, uanset om nogle deltager hjemmefra og andre er til stede i Holte.

Eksamen
Du afslutter forløbet med en eksamen, som er en mundtlig prøve kombineret med en opgave. Når du består eksamen, får du 5 ECTS-point fra akademifaget: Revenue management (AU i service og oplevelser).

Læse-skrive udfordret
Hvis du er læse-skrive udfordret, eller har eksamensskræk, er det ingen hindring. Vi har udviklet særlige metoder, som betyder, at du kan føle dig tryg og godt tilpas på trods af evt. udfordringer.

 

Målgruppe

Dette fag er relevant for dig, der ønsker at være involveret i virksomhedens arbejde med indtægtsstyring - revenue management. Du er ejer, leder eller mellemleder indenfor hotel, konference, restaurant, events mv., og måske har du taget faget ‘Økonomistyring i praksis’ først. Er dette dit første økonomifag, kan vi aftale et introduktionsforløb inden første kursus dag.

 

Datoer

Forår 2025

30. januar – fysisk undervisning, kl. 9.30-15.30

4. februar – virtuelt, kl. 9-11

12. februar – fysisk undervisning, kl. 9.30-15.30

20. februar – virtuelt, kl. 9-11

Virtuel eksamen/afslutningspræsentation (30. min.): 27. februar

 

Økonomisk tilskud

Økonomisk tilskud
Du kan søge flere forskellige former for tilskud til din uddannelse. 

Vi hjælper dig
Skriv til os på uddannelse@asnaes-vangstrup.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig med at afdække de muligheder, der passer til dig. Vi kan også sende dig en beregning på, hvor meget du kan søge, så du er klar over økonomien, før din tilmelding bliver endelig.

SVU (statens voksenuddannelsesstøtte)
SVU er en lønrefusion for de timer, som du bruger på din uddannelse i arbejdstiden, og derfor ikke er til rådighed for arbejdsgiver.

Du kan søge SVU, hvis du kan svare ja til alt nedenstående:

  • Du har været ansat i over 26 uger ved uddannelsesstart.

  • Dit højeste fuldførte uddannelsesniveau er en erhvervsuddannelse – medmindre din uddannelse er forældet, så ring til os, så vi sammen kan afdække dine muligheder.

  • Du er fyldt 25 år.

Omstillingsfond
Omstillingsfonden er et tilskud, man kan søge, når man uddanner sig.
Bemærk at der tildeles midler efter “først-til-mølle” princippet.

Du kan søge om Omstillingsfonden hvis:

  • Dit højeste fuldførte uddannelsesniveau er en mellemlang videregående uddannelse som professionsbachelor.

Kompetencefonde
De fleste overenskomster indeholder en aftale om en kompetencefond. Fra kompetencefonden kan der søges om tilskud til kurser og uddannelse for medarbejdere.

Uddannelsen udbydes af:

Udviklet og tilrettelagt i samarbejde med Asnæs & Vangstrup