Derfor skal du tage en uddannelse som Service- og oplevelsesøkonom
Interview med Nina Marie Fabienke,
i kokkelære på Falsters Kyst
Hvad synes du er fordelene ved at studere online?
Det giver mig mulighed for at få en uddannelse med stort fagligt fokus, selvom jeg ikke bor i nærheden af et studie, der tilbyder dette. Derudover giver det mig mulighed for at få et stort kendskab til det akademiske i denne branche, samtidig med at jeg kan arbejde med det, som jeg brænder for, nemlig at stå i køkkenet.
Jeg har altid haft et stort ønske om at blive kok, men har altid vidst, at det ikke skulle være på den traditionelle måde. Derfor var det helt perfekt, at denne uddannelse kom frem i lyset. Her får jeg nemlig mulighed for at studere online og lære en masse mennesker rundt omkring i landet at kende, samtidig med at jeg kan arbejde i køkkenet og forbedre mine færdigheder der.
Hvad gør studiet spændende?
Det spændende ved denne uddannelse er, at jeg hele tiden kan koble det akademiske til det praktiske, da jeg bruger det i min hverdag. Det kan være så nemt at forstå det akademiske, men kan man ikke koble det til det praktiske, kan man jo ikke bruge det til noget. Derfor er det spændende ved uddannelsen, at vi arbejder sideløbende med studiet, så vi kan koble de to ting sammen. Derudover giver uddannelsen en kæmpe forståelse for alt det, vi laver til hverdag, og giver os mulighed for at sætte teori på det.
Hvilke muligheder tror du, at uddannelsen vil åbne for dig i fremtiden?
Idet jeg får en uddannelse, som kobler det akademiske til det faglige, tror jeg personligt, at den åbner enormt mange muligheder for mig i fremtiden. Det kan være alt fra køkkenchef til direktør i den daglige drift. Derudover giver den mig også mulighed for eventuelt at åbne mit eget, da jeg får enormt meget viden om ledelse, drift, økonomi osv.
Hvad vil du sige til andre studerende, der overvejer at tilmelde sig Service- og oplevelsesøkonomen?
At uddannelsen bidrager til en bedre forståelse for branchen, da man får et indblik i, hvordan man skal drive sin virksomhed for at opnå mest mulig succes.
Det er dermed en rigtig god uddannelse, hvis man ønsker at dygtiggøre sig inden for hospitalitybranchen.
Hvis du er blevet nysgerrig på Service- og oplevelsesøkonomen, kan du finde mere information lige her
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte Gry Asnæs:
Tlf.: 20 73 71 13
Mail: gry@asnaes-vangstrup.dk