Procesdesign - skab flere loyale gæster

Kundeforståelse og oplevelsesdesign


Du igangsætter hele tiden nye tiltag i gang. Det kan være et nyt bæredygtigt tiltag, en ny menu, en lille overraskelse til gæsten på værelset, måden vi møder ind på om morgenen m.v. Når man skal sikre, at nye tiltag bliver succesfuldt implementeret, så skal man designe en proces. Det kan lyde langhåret, men det er både tidsbesparende og øger kvaliteten, når forandringer bliver gennemarbejdet inden implementering. Når en proces ikke er ordentligt designet, sker det ofte, at processen bliver ’forurenet’ af en masse holdninger, ekstra ting, man så også lige skal gøre, uforudsete hindringer og lignende – som en tommelfingerregel kommer den tid, der bruges på at designe processen, mindst faktor fem igen. Derfor har vi udviklet en værktøjskasse, hvor vi tager de bedste redskaber fra procesdesign, projektledelse, procesledelse, lean m.v., så du kan holde snuden i sporet og styre dine processer sikkert i land og forankre dem i organisationen.

Ved at anvende faget procesdesign i min hverdag, har jeg fået stor succes med at analysere data og skabe konkrete og målbare handlinger
— Maria Klausen, hotel- og salgschef på Hotel Faaborg Fjord

Hør mere

Ønsker du mere information, så kan du skrive til info@asnaes-vangstrup.dk eller ringe på 70 23 48 08.

Du kan også udfylde nedenstående formular.

 

Dit udbytte

  • Indsamle, forstå og bearbejde data, så det kan implementeres som konkrete operative handlinger

  • Udvikle processer og projekter baseret på data fra gæsterne

  • Analysere og vurdere potetialet i nye tiltag

  • Beskrive og implementere nye processer, så organisationen bliver i stand til at levere som ønsket

  • Arbejde med projektstyring, så både kvalitet og deadlines overholdes

  • Oparbejde rutiner for dokumentation og løbende opdatering af standarder

 

Vil du gerne have en fuld akademiuddannelse?

Du kan tage dine akademimoduler, fordi du ønsker udvikling og viden.

Hvis du også ønsker en afsluttet akademiuddannelse, så kræver det 50 ECTS inden for en periode på seks år.

I særlige tilfælde kan der søges dispensation på skolen i overensstemmelse med gældende regler. Vi har set, hvor skolen giver dispensation i tilfælde af sygdom, ulykke, barsel eller dødsfald.

 

Gratis ekstra forløb

Som deltager på vores akademifag tilbyder vi et gratis supplerende forløb med individuel bistand til casearbejdet, opgaveskrivning og eksamenspræsentationen herunder:

  • Identificere problemstilling

  • Struktur og indhold i din opgave

  • Forberedelse af din præsentation i f.eks. PowerPoint

 

Formidler og facilitator

Egill Hauch

Jeg er MBA fra Middlesex University, akademiuddannet i ledelse og faglært kok.

I arbejdet med værdiskabelse, lægger jeg vægt på, at både virksomhed og gæst oplever en god handel, så genbesøg/gensalg bliver attraktivt for begge parter.

Jeg underviser i økonomi, procesfacilitering, service, regneark og bæredygtig produktion, hvor jeg trækker på såvel praktisk erfaring fra branchen som på teoretisk indsigt.

 

Praktisk info

Pris
Uddannelsen koster 7.500 kr. ekskl. moms.

Virtuel undervisning 
Den virtuelle undervisning foregår i vores virtuelle læringsrum. Vi tilsender dig et link. Det kræver alene, at du har en computer og/eller en mobiltelefon med mikrofon og kamera.

Eksamen
Du afslutter forløbet med en eksamen, som er en mundtlig prøve kombineret med en opgave. Når du består eksamen, får du 5 ECTS-point fra akademiuddannelsen i faget: Kundeforståelse og oplevelsesdesign (AU i service og oplevelser).

Læse-skrive udfordret
Hvis du er læse-skrive udfordret, eller har eksamensskræk, er det ingen hindring. Vi har udviklet særlige metoder, som betyder, at du kan føle dig tryg og godt tilpas på trods af evt. udfordringer.

 

Målgruppe

Faget henvender sig til ledere og mellemledere med ansvar for at udvikle produktporteføljen. Måske har du allerede gennemført en række forandringer, men mangler metoder til at lokalisere lommer af værdi, der kan løfte virksomheden til næste niveau.

Forløbet henvender sig også til oldfruer, housekeeping og teknik.

 

Datoer

Forår 2025

6. januar (virtuel undervisning, kl. 9-11)

9. januar (virtuel undervisning, kl. 9-11)

14. januar (virtuel undervisning, kl. 9-11)

21. januar (virtuel undervisning, kl. 9-11)

23. januar (virtuel undervisning, kl. 9-11)

27. januar (virtuel undervisning, kl. 9-11)

3. februar (virtuel eksamen/afslutningspræsentation, 30. min)

Udbudt af Dania i samarbejde med Asnæs & Vangstrup

I samarbejde med Cphbusiness

 
 

Økonomisk tilskud

Økonomisk tilskud
Du kan søge flere forskellige former for tilskud til din uddannelse. 

Vi hjælper dig
Skriv til os på uddannelse@asnaes-vangstrup.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig med at afdække de muligheder, der passer til dig. Vi kan også sende dig en beregning på, hvor meget du kan søge, så du er klar over økonomien, før din tilmelding bliver endelig.

SVU (statens voksenuddannelsesstøtte)
SVU er en lønrefusion for de timer, som du bruger på din uddannelse i arbejdstiden, og derfor ikke er til rådighed for arbejdsgiver.

Du kan søge SVU, hvis du kan svare ja til alt nedenstående:

  • Du har været ansat i over 26 uger ved uddannelsesstart.

  • Dit højeste fuldførte uddannelsesniveau er en erhvervsuddannelse – medmindre din uddannelse er forældet, så ring til os, så vi sammen kan afdække dine muligheder.

  • Du er fyldt 25 år.

Omstillingsfond
Omstillingsfonden er et tilskud, man kan søge, når man uddanner sig.
Bemærk at der tildeles midler efter “først til mølle”-princippet.

Du kan søge om Omstillingsfonden hvis:

  • Dit højeste fuldførte uddannelsesniveau er en mellemlang videregående uddannelse som professionsbachelor.

Kompetencefonde
De fleste overenskomster indeholder en aftale om en kompetencefond. Fra kompetencefonden kan der søges om tilskud til kurser og uddannelse for medarbejdere.

Uddannelsen udbydes af:

Udviklet og tilrettelagt i samarbejde med Asnæs & Vangstrup