Uddannelser > Restaurant- og hotellederuddannelsen > Lederuddannelsens afgangsprojekt

Lederuddannelsens afgangsprojekt


Afgangsprojektet er det sidste stop inden du kan kalde dig færdiguddannet. På afgang samles alt, hvad du har lært på uddannelsen i et stort afgangsprojekt af akademisk karakter. Vi arbejder med dataindsamling, metode tilgang og analyse. Det er ligeledes en unik mulighed for at fordybe sig i en aktuel problemstilling, som tager udgangspunkt i din virksomheds hverdag.

Mange af de modeller vi lærer, giver os et fagsprog vi kan bruge i ledergruppen på min arbejdsplads. Jeg har indtil videre fået fornyet fokus på, hvordan jeg vil forme min arbejdsplads, når vi skal genåbnes
— Udsagn fra tidligere kursist

Hør mere

Ønsker du mere information, så kan du skrive til info@asnaes-vangstrup.dk eller ringe på 70 23 48 08.

Du kan også udfylde nedenstående formular.

 

Dit udbytte

  • Du lærer at sammenkoble teori fra flere forskellige uddannelser og forstå sammenhængen imellem fagene. Vi anskuer afgangsprojektet som en helhed, bygget op af forskellige emner, der alle flettes sammen i en analyse.

  • Du lærer at brygge et akademisk projekt op fra bunden, hvilket er værdifuldt at kunne navigere i, hvis du ønsker at arbejde strategisk.

  • Du vil få en grundig introduktion til det akademiske sprog, hvilket kan bruges fremadrettet til at positionere dig. Derudover lærer du at disponerer indhold og skriveproces, samt at præsentere og forsvare en akademisk opgave.

  • Du kan både tage afgangsprojekt i Oplevelsesøkonomi eller som “åben”. Dette vil uddannelsesteamet hjælpe dig med at afklare.

Afgang er et projekt på ca. 25 sider af akademisk karakter. Du lærer at indsamle og validere data, så din problemstilling bliver belyst fra forskellige vinkler, og din konklusion baseres på viden fremfor antagelse. Du lærer at forholde dig kritisk til data og til at omsætte denne til empiri. Du lærer at bruge forskellige former for data, sammenligne data samt koble data til teori, for at kunne analysere og konkludere. Denne akademiske tilgang vil træne dig i, fremadrettet, altid at stille dig skarpt og kritisk på dig selv og din viden, hvilket er vigtigt i alt strategiske arbejde.

 

Vil du gerne have en fuld akademiuddannelse?

Du kan tage dine akademimoduler, fordi du ønsker udvikling og viden.

Hvis du også ønsker en afsluttet akademiuddannelse, så kræver det 50 ECTS inden for en periode på seks år.

I særlige tilfælde kan der søges dispensation på skolen i overensstemmelse med gældende regler. Vi har set, hvor skolen giver dispensation i tilfælde af sygdom, ulykke, barsel eller dødsfald.

 

Gratis ekstra forløb

Som deltager på vores akademifag tilbyder vi et gratis supplerende forløb med individuel bistand til casearbejdet, opgaveskrivning og eksamenspræsentationen herunder:

  • Identificere problemstilling

  • Struktur og indhold i din opgave

  • Forberedelse af din præsentation i f.eks. PowerPoint

 

Formidler og facilitator

Marie Elley

Jeg er cand.merc. i HRM og har arbejdet som HR-Manager i ledende stillinger i mindre og større virksomheder i hospitalitybranchen. Jeg har erfaring med coaching og udvikling samt facilitering af læring ved at kombinere den teoretiske og praktiske tilgang. Jeg har et særligt fokus på virksomhedskulturen og medarbejdernes trivsel samt hvordan denne påvirker gæsteoplevelsen.

 

Praktisk info

Pris
Uddannelsen koster 19.800 kr. ekskl. moms og forplejning.

Fysisk fremmøde
Vi mødes i vores hyggelige lokaler i Holte – kun 350 m. fra Holte Station.

Eksamen
Du afslutter forløbet med en eksamen, som er en mundtlig prøve kombineret med en opgave. Når du består eksamen, får du 10 ECTS-point fra akademiuddannelsen: Afgangsprojekt.

Læse-skrive udfordret
Hvis du er læse-skrive udfordret, eller har eksamensskræk, er det ingen hindring. Vi har udviklet særlige metoder, som betyder, at du kan føle dig tryg og godt tilpas på trods af evt. udfordringer.

 

Målgruppe

Du skal have optjent 50 ECTS point, for at kunne skrive dit endelige afgangsprojekt.

 

Datoer

Forår 2024

Modul 1: 17. + 18. april

Modul 2: 1. + 2. maj

Modul 3: 15. + 16. maj

Modul 4: 3. + 4. juni

Eksamen/afslutningspræsentation (40 min.): 14. juni

Forår 2025

Modul 1: 9. + 10. april

Modul 2: 23. + 24. april

Modul 3: 12. + 13. maj

Modul 4: 26. + 27. maj

Eksamen/afslutningspræsentation (40 min.): 6. juni

Udbudt af Dania i samarbejde med Asnæs & Vangstrup

I samarbejde med Cphbusiness

 
 

Økonomisk tilskud

Økonomisk tilskud
Du kan søge flere forskellige former for tilskud til din uddannelse. 

Vi hjælper dig
Skriv til os på uddannelse@asnaes-vangstrup.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig med at afdække de muligheder, der passer til dig. Vi kan også sende dig en beregning på, hvor meget du kan søge, så du er klar over økonomien, før din tilmelding bliver endelig.

SVU (statens voksenuddannelsesstøtte)
SVU er en lønrefusion for de timer, som du bruger på din uddannelse i arbejdstiden, og derfor ikke er til rådighed for arbejdsgiver.

Du kan søge SVU, hvis du kan svare ja til alt nedenstående:

  • Du har været ansat i over 26 uger ved uddannelsesstart.

  • Dit højeste fuldførte uddannelsesniveau er en erhvervsuddannelse – medmindre din uddannelse er forældet, så ring til os, så vi sammen kan afdække dine muligheder.

  • Du er fyldt 25 år.

Omstillingsfond
Omstillingsfonden er et tilskud, man kan søge, når man uddanner sig.
Bemærk at der tildeles midler efter “først til mølle”-princippet.

Du kan søge om Omstillingsfonden hvis:

  • Dit højeste fuldførte uddannelsesniveau er en erhvervsuddannelse.

Kompetencefonde
De fleste overenskomster indeholder en aftale om en kompetencefond. Fra kompetencefonden kan der søges om tilskud til kurser og uddannelse for medarbejdere.

Uddannelsen udbydes af:

Udviklet og tilrettelagt i samarbejde med Asnæs & Vangstrup