Uddannelser > Kursusdage og workshops > Køkkenchef med overskud

Køkkenchef med overskud


Køkkenchef med overskud er for dig, der er leder i et køkken - som køkkenchef, souschef eller lignende.

Du lærer om metoder og teorier fra LEAN, projektledelse, organisering og implementering. Vi arbejder med at skabe overblik over de indsatser, der kan lede til den ønskede forandring eller adfærd.

Når du har gennemført faget, vil du være i stand til at opbygge og anvende målstyringstavle som redskab til at forandre og optimere den daglige drift, og du kan udvælge relevante målepunkter og bruge dem aktivt til at involvere og motivere teamet.

HRM har løftet mig til at forstå sammenhængen mellem de små og store beslutninger, jeg tager hver dag, og hvordan de hænger sammen med min virksomheds overordnede strategi
— Jeppe Ejvind Nielsen, hotelchef for Hotel Kangerlussuaq

Hør mere

Ønsker du mere information, så kan du skrive til info@asnaes-vangstrup.dk eller ringe på 70 23 48 08.

Du kan også udfylde nedenstående formular.

 

Dit udbytte

  • Overblik og struktur over drift og processer

  • Skabe en fælles retning for hele køkkenet

  • Opsamling af eksisterende viden

  • Autentiske cases til inspiration

  • Effektiv målstyring

  • Stort potentiale for grøn omstilling

 

Underviseren

Egill Hauch

Jeg er faglært kok og derudover er jeg akademiuddannet i ledelse med en MBA fra Middlesex University.

Jeg underviser i økonomi, processer, regneark og bæredygtig produktion, hvor jeg trækker på såvel praktisk erfaring fra branchen som på teoretisk indsigt.

 

Praktisk info

Kursusdage kan gennemføres med virtuel deltagelse.

Pris pr. deltager for 2 kursusdage med opfølgende implementering er 4.400 kr. ekskl. moms.

Hvis minimum 10 deltagere tilmelder sig på én gang, kan kurset tilrettelægges, så det kan gennemføres som AMU-kursus med mulighed for lønrefusion – kontakt Gry Asnæs om dette: 20 73 71 13

 

Målgruppe

Ledere og mellemledere i køkken, restaurant og reception.

 

Datoer

Efterår 2024

20. august, kl. 9-15

29. august, kl. 9-15