Restaurantlederuddannelsen – Lederudviklingsforløb for branchefolk med ambitioner

Medarbejderudvikling / Uddannelse

Kompetencegivende

Flere end 600 brancheledere har taget deres kompetencegivende lederudvikklingsforløb og uddannelse i hænderne på os. En kompetencegivende efter- og videreuddannelse betyder, at der er tale om uddannelse, som er godkendt af Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. Du får en akademiskgrad samtidig med at du får et diplom,fra Akademi for Restaurant-og Hotelledelse der beskriver din ledelsesmæssige udvikling og tillærte ledelseskompetencer.

Forretningsforståelse

Restaurantlederuddannelsen vil indeholde aktuelle cases og opgaver fra din dagligdag, hvilket giver deltagerne en fælles referenceramme, samtidig med at det styrker dine ledelsesmæssige beslutninger i dit daglige arbejde ud fra en større forretningsmæssig kontekst.

Lederudviklingsprogram

Ledelse handler ikke kun om ledere. Vi mener, at ledelse handler om relationer mellem medarbejdere og ledere, om ledelse af ledere, deres omverden og løsningen af virksomhedens opgaver. Målrettet ledelsesudvikling har betydning for virksomhedens resultater og for dig og dine kollegaers trivsel.Hos os får du dit eget Lederudviklingsprogram og følges af en coach.

 

 

Det kan du forvente

Hvorfor

• Du er kommet til det sted i livet, hvor du gerne vil lære mere
• Du gerne vil have udvidet din værktøjskasse i forhold til den daglige drift
• Du gerne vil møde andre der er i samme situation som dig
• Du vil øge din markedsværdi
• Du har brug for personlig udvikling i et miljø, der får det bedste frem i dig
• Du vil Supplere dine erfaringer og din faglighed med en godkendt lederuddannelse
Lederuddannelsen som giver dig et massivt forretningsmæssigt løft i branchen

Uddannelsen er gennemprøvet af over 300 branchefolk. Udbytte og tilfredshedsmålingerne er i top. Underviserne er erfarne og sikrer dig gennemførelse af uddannelsen. Ordblindhed og andre læsevanskeligheder er ingen hindring.

Hvordan

Lederuddannelsen har det klare mål at styrke dig i din karriere, og samtidig tilføre din virksomhed endnu bedre resultater gennem dit kompetenceløft.

 

Ud over dit personlige udviklingsforløb har uddannelsens 5 undervisningsmoduler:

 

• Coaching og konflikthåndtering
• Salgspsykologi
• Oplevelsesledelse
• Økonomistyring i praksis
• Oplevelsesøkonomi
• Ekstrafag: Leanledelse i praksis
• Afgang
Du kan tage to moduler per år. Hvert modul har 8 undervisningsdage og ligger i henholdsvis sep./okt. og jan./feb. Når du opfylder kravene kan du tage afgangsprojektet og tillige blive Akademiuddannet.
Læs mere om hvert fag ved at downloade brochuren.

Hvornår

Vi starter nye hold op den 29. august 2016 og 7. september 2016 og igen i januar 2017.
Undervisningen foregår i vores hyggelige lokaler på Holte Stationsvej 14, med en skøn udsigt over Vejlesø
S-tog og busser næsten lige til døren
Duften af friskbrygget kaffe fylder rummene i pauserne, og der er friskbagt brød til morgenmad

Du kan ansøge om SVU og Kompetencefonden i henhold til gældende regler. Vi hjælper dig gerne med at finde de rette formularer til dine ansøgninger m.v..

Ring til os, og hør nærmere på 70 23 48 08 eller send en mail tip Gry, på gry@asnaes-vangstrup.dk, så ringer vi til dig.

 

Download uddannelsesbrochuren her.

 

 

Unik til branchen

Det der gør vores udviklingsforløb helt målrettet og unik til branchen er den personlige opfølgning på din ledelsesmæssige udvikling, undervisernes viden om læring og branchen, mulighed for 24/7 personlig sparring, lærerbøger skrevet af vores undervisere, som bruges af uddannelsesinstitutioner i hele landet. Dertil krydres undervisningen med Asnæs og Vangstrups viden om branchen, best-practice og benchmark. Undervisningsmaterialet er på akademiniveau, og gøres lettilgængeligt for alle.

Unik rådgivning

Udover uddannelsens særlige afsæt i branchens udfordringer får du:
• Juridisk og økonomisk rådgivning til dine konkrete udfordringer
• Individuelle coachingsamtaler – Mentorordning
• Mens du går på uddannelsen, kan du passe dit job
• Medlemskab af branche-netværket KEEP UP

Udbytte for virksomheden

Du kan forvente, at den medarbejder du sender af sted på Lederuddannelsen aktiverer de faglige og menneskelige potentialer, der allerede er i din virksomhed udover at tilføre nye kompetencer til din organisation. Uddannelsen er målrettet udviklet på, at den studerende kan bringe virksomhedens mål og ambitioner ud i organisationen på såvel det faglige som menneskelige niveau.

 

 

 

Hør hvad man tager med sig fra et forløb hos Asnæs & Vangstrup

 

 

 

 

Du er velkommen til at ringe og tale med Gry og Annette, så vi kan hjælpe dig med at afklare, om uddannelsen er noget for dig.
Ring på 20 73 71 13 eller send en mail til info@asnaes-vangstrup.dk, så ringer vi til dig. Honorar 18.800 kr. pr. udviklingsmodul.

Samarbejdspartnere
Asnæs & Vangstrup arbejder sammen med CPH Business, KEA og Erhvervs Akademi Sydvest om landsdækkende tilbud til branchen om akademiuddannelser i ledelse, oplevelsesøkonomi og bestyrelsesarbejde.

cph business
erhvervs akademi sydvest
kea