Forpagtning og uvildige vurderinger

Rådgivning

Fremtidens Forpagter

Fremtidens forpagter brænder for et professionelt liv som selvstændig og tilbyder typisk høj faglighed og vedholdenhed. Samtidig vil de også gerne medvirke til at løse det behov som bortforpagter har i forhold til drift af ejendommen eller konceptet, og ser en gevinst i den tryghed og gensidighed som en forpagtningsaftale ofte tilbyder. For både bortforpagter og forpagter handler det om at finde det rette match og om langtidsholdbare aftaler, som tilgodeser forventningerne til en sikker og stabil drift.

Vurderinger

Det er en kompleks opgave at sætte den rette forpagtningsafgift, som både afhænger af forretningens potentiale, vilkår, historik og normtal. Vi har stor erfaring med professionel vurdering og rådgivning af forpagtningspotentialet, gennem vores mange årige tætte samarbejde med branchen, og derfor en erfaren sparringspartner for både bortforpagter og forpagter.

Forpagtningsaftaler

Der er mange hensyn at tage højde for inden for optimering af forpagtningsforhold. Uanset om man gør alt juridisk korrekt, er det ikke det samme, som at aftalen virker i dagligdagen.

 

Vi udarbejder alle former for forpagtning og tilbyder hjælp med at gøre det rigtigt fra begyndelsen.

 

 

Læs mere her

 

Vi tilbyder hjælp med forpagtningsaftaler

 

Vi har ca. 20 års erfaring med flere hundrede forpagtningsaftaler, og vi har set både dét, der virker, og dét, der kan gøre en forpagtning vanskelig. Der er ikke de behov og kombinationer indenfor forpagtning, vi ikke har set. Vi har senest været inde over bl.a.: Glyptoteket, Moltkes Palæ, Kulturværftet – Helsingør, Farum Marina, Nordatlantiske hus, Københavns Kulturcenter, Munkebo Idrætscenter, Kulturhuset Trommen.

 

Derfor tilbyder vi:

 

  1. Uvildige vurderinger
  2. Forpagtningskontraktudarbejdelse
  3. Bistand ved uenigheder i forbindelse med forpagtningskontrakter
  4. Headhuntning af ny forpagter
  5. Hjælp til optimering af forpagtningsforholdet

 

Vil du være forpagter?

Drømmer du om at tage det første skridt ud i livet som selvstændig. Og vil du gerne i gang uden at optage et gigantisk lån i banken til køb af virksomhed eller ejendom, så er forpagtning en oplagt mulighed. Hvis du vil skrives op til en forpagtning, så kontakt os, så vi kan mødes og høre mere om dig og dine drømme for fremtiden.

 

Overvejer du bortforpagtning?

En forpagtningsaftale er en helt sædvanlig måde at overlade driften af en cafe, restaurant eller et cafeteria til en branchekyndig, når lokalerne fx tilhører en kommune eller en kulturinstitution. Uanset om man laver aftalen helt juridisk korrekt, er det ikke det samme som at aftalen virker i dagligdagen. Det skyldes ofte at en eller begge parter ikke har det detaljerede kendskab til branchens mange facetter, og derfor ikke kan forestille sig, eller har erfaring med, de konflikter der kan opstå.

Igennem vores mere end 20 år som sparringspartnere for branchen, har vi erfaring med at rådgive om det uforudsigelige og med vores diverse kompetencer indenfor jura, økonomi, brancheanalyse og ledelse, dække flere perspektiver samtidig.

 

Er det noget for dig?Kontakt os